Select Page

Aquest diumenge 25 d’Octubre, des de l’AMPA s’ha organitzant la sortida amb bicicleta que, poc a poc, va esdevenint una tradició.

El lloc escollit aquest any, ha estat el Prat de Llobregat a la desembocadura del riu que li dóna nom.

I l’assistència molt bona: 15 famílies feia un bon grup i ocupava un bon espai dins dels carril-bici.

El recorregut, d’anada i tornada i d’uns 10 km totals, no ha representat cap problema pels nostres ciclistes amb edats entre 2 i 14 anys ( res a dir dels pares i mares, amb edats entre 30 i mmm!!). Això sí, hem pogut conèixer espais tan emblemàtics del Delta del Llobregat com ara: L’estany del Cal Tet, La Bunyola, Els carrabiners, El semàfor. I també veure l’espectacle dels avions de l’aeroport del Prat com s’enlairaven, ja que avui, a causa del vent, no han aterrat per la pista per on ho fan habitualment i que el recorregut creua.

Finalment, s’ha fet el tradicional pícnic al Parc Nou del Prat de Lobregat. Al costat de les pistes de senyals de tràfic, on s’han acabar de donar les classes pertinents de circulació als ciclistes….Res, hi ha molt a aprendre.

I per acabar jocs i esports, amb algun accident per explicar.

Molt bon dia, doncs. Fins un altre.

Aquí us deixem un recull de fotografies: